Naar Ernst's persoonlijke pagina

 

 


ernst_stam

Voordat Ernst Stam als managementadviseur/lid van het dagelijks bestuur van een groot advocatenkantoor was, heeft hij diverse studies volbracht: bachelor HTS Alkmaar, master Marketing Erasmus Universiteit te Rotterdam (Marketing Managment en Corporate Communication) en bachelor Rechtsgeleerdheid Vrije Universiteit Amsterdam. 

Medio 1999 is Ernst Stam als zelfstandig bedrijfsadviseur verder gegaan, algemeen bedrijfsadvies aan MKB ondernemingen. In 2001 opgegaan hebben Ernst Stam en Lucas Stevens het adviesbureau Stam & Stevens Consultancy opgericht. Stam & Stevens Consultancy was pionier op het gebied van insolventie advies voor ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf. Per 1 januari 2009 zet hij Stevens Consultancy zelfstandig voort.


= consultant
Ernst Stam is een doortastend en pragmatisch adviseur met een groot analytisch vermogen. Door strategische denken te combineren met snelheid en creativiteit, is hij in staat om complexe vraagstukken te doorzien en de juiste stappen te zetten die leiden naar de uiteindelijke oplossing. Daarbij stelt zijn organisatorische en juridische kennis hem in staat snel en adequaat te handelen.

= ondernemer
Naast zijn adviespraktijk is Ernst Stam ook ondernemer. In november 2011 is de webshop www.gyzs.nl live gegaan, een online winkel in professioneel gereedschap en ijzerwaren.


= lid van
Lions Club Schagen


= thuis

  • vader van 2 kinderen
  • AZ-supporter
  • sporter: mountainbiken & snowboarden

= bereikbaar
e.stam@stamstevens.nl